Ouder coaching

Ouder coaching

Als ouder wil je graag kunnen genieten, van je kind(eren) en het ouder- zijn. 

Kinderen zijn vaak een spiegel voor hun directe omgeving, daaruit valt veel te lezen en leren. Ouders kunnen zichzelf beter leren kennen via het gedrag van hun kinderen, dit is tevens een goede kans voor positieve veranderingen bij zowel ouder als kind.

Samen kunnen we kijken wat er speelt in jullie leven en waar jullie graag naar willen kijken.Wat aandacht vraagt. We kunnen o.a. kijken naar thema’s die spelen op het gebied van:

Het coachen kan in de praktijk plaatsvinden of buiten (wandelcoaching). Wist je dat coaching ook via telefoon, Skype/ Zoom en Facetime ook mogelijk is? Bij Zoom hoef je niets te downloaden. Ik nodig met een link per mail uit:)

Ook als je kind voor studie en/of werk naar het buitenland wil , kan een enorme uitdaging zijn. Als hockeymom, van een dochter die in USA studeerde, coach ik ook ouders die voor deze uitdaging staan. Dit doe ik in samenwerking met UStudy. Loslaten is een andere manier van vasthouden”

Door bewustwording van eigen ontwikkelde patronen kun je gaan ontdekken wat de invloed hiervan is en doelbewust gaan creëren waar jij NU als ouder zelf voor wilt kiezen.

Zie ook trajectinfomatie

Mama coaching

“Moeder worden is een wonder, moeder zijn een heel gedonder”

Opvoeden is een uitdaging hoor je wel eens zeggen of het is maar fase , het gaat vanzelf over. Toch voel je je soms heel onzeker, last van schuldgevoelens, moe, onbegrip van de omgeving, prikkelbaar, verdrietig, alleen.  En dat mag!

Samen met jou kijk ik naar deze gevoelens en help je weer op weg om  weer plezier in het ouderschap te krijgen en relaxter in het moederschap te staan.

“Opvoeden is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid,
de laatste twee groeien waar de eerste heerst

– Jan Ligthart.