Volwassenen coaching

Volwassenen coaching:

Persoonlijke ontwikkeling

Soms loopt het niet zoals je zou willen. Loop je vast in oude patronen en niet-helpende gedachtes. Blijf je hangen in overlevingsstrategieën waardoor je niet verder kunt of wordt teruggeworpen. 

Samen kijken we (systemisch) wat er is en waar je naar toe wilt. Door bewustwording van eigen ontwikkelde patronen kun je gaan ontdekken wat de invloed hiervan is en doelbewust gaan creëren waar jij NU zelf voor wilt kiezen.

Als ouder wil je graag kunnen genieten, van je kind(eren) en het ouder- zijn. 

Opvoeden is een uitdaging hoor je wel eens zeggen of het is maar fase , het gaat vanzelf over. Toch voel je je soms heel onzeker, last van schuldgevoelens, moe, onbegrip van de omgeving, prikkelbaar, verdrietig, alleen. En dat mag!

Kinderen zijn vaak een spiegel voor hun directe omgeving, daaruit valt veel te lezen en leren. Ouders kunnen zichzelf beter leren kennen via het gedrag van hun kinderen, dit is tevens een goede kans voor positieve veranderingen bij zowel ouder als kind.

Samen kunnen we kijken wat er speelt in jullie leven en waar jullie graag naar willen kijken.Wat aandacht vraagt. We kunnen o.a. kijken naar thema’s die spelen op het gebied van:

Je kind studeert in buitenland.

Als je kind voor studie en/of werk naar het buitenland wil, kan dat een enorme uitdaging zijn. Als hockeymom, van een dochter die in USA studeerde, coach ik ook ouders die voor deze uitdaging staan. Dit doe ik in samenwerking met UStudy. Loslaten is een andere manier van vasthouden”

“Opvoeden is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid,
de laatste twee groeien waar de eerste heerst

– Jan Ligthart.

Het coachen kan in de praktijk plaatsvinden/ online of buiten (wandelcoaching). 

Zie ook trajectinfomatie