Kinder- jongerenmassage

De kinder-jongeren massage wordt op twee manieren aangeboden: De ouder leert hoe zijn/haar kind te masseren (Happy Kids Massage) of het kind /jongere wordt door de therapeut gemasseerd. En kan ook in combinatie met coaching en/of gebruik essentiële oliëen.

De wens aangeraakt te worden is een oer behoefte van de mens.

Door de tussen komst van de media en de virtuele wereld (computer/games) is de behoefte naar echt lichamelijk contact steeds sterker en noodzakelijker geworden. Vaak ontstaan er ook problemen  door constante overbelasting.

Daarbij kun je denken aan:

Bij sommige kinderen/jongeren leidt dit tot hoofd- en buikpijn klachten, slecht slapen, slecht kunnen concentreren, moeilijk contact kunnen maken, hyperactief gedrag enz. omdat ze niet meer aan zichzelf toekomen en het in hun hoofd te chaotisch is.
En kan extra ondersteuning bieden bij moeilijke situaties (b.v. overgang naar de middelbare school, echtscheiding, verhuizing, verlies van een dierbare) en bij hoogsensitiviteit, autisme en ADHD.
Extra ondersteuning bij het verzorgen en contact maken met gehandicapte kinderen.

De kinder massage wordt in overleg met de ouders op maat aangereikt. Ook zijn er Happy Kids Massage boeken.

Ook is het mogelijk om samen met vriendinnen een cursus te volgen. Kijk voor meer informatie bij workshops Happy Kids Massage.