Happy Kids Massage training voor professionals.

Voor wie is de Happy Kids Massage training (dagdeel)?

Voor iedereen die kindermassage wil toepassen in zijn/haar werk. Zoals in de klas/groep, praktijk of pedagogisch instelling. Bijvoorbeeld leerkrachten, medewerkers van een BSO, gastouders, kindercoaches en kinderyogadocenten. Uiteraard wordt de training aan de betreffende doelgroep aangepast. Maar volgen er steeds vaker mensen uit de zorg de training om toe te passen bij mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De Happy Kids Massage methode is breed inzetbaar.

Na het volgen van één van de beide trainingen kan je  meteen aan de slag binnen je eigen werk.

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven worden, in de meeste gevallen op de rug, en in groepen of klassikaal geven kinderen het aan elkaar.

Waarom zou je aan de slag gaan met kindermassage?:

Wat mag je verwachten?

Bij de training (dagdeel) horen ook de Happy Kids Massage kaarten: een unieke set kindermassage kaarten, geschikt voor een ieder die kinderen heeft tussen de 2 en 12 jaar of die hiermee werkt. Het pakket bestaat uit 25 verschillende massagekaarten met 20 verschillende grepen. Tevens ontvang je bij de training een zeer complete handleiding met theorie en heel veel tips & tools om HKM in de praktijk toe te passen. Daarnaast hoort er bij dit complete pakket ook een online pagina met veel demonstratievideo’s en extra bonus materialen als kleurplaten en losse icoontjes.

Happy Kids Massage Boeken zijn apart verkrijgbaar. Hierin staan nog meer kriebelliedjes, massagegedichtjes, oefeningen, kleurplaten en nog veel tips. Hiermee kan je meteen aan de slag om samen te relaxen en rust en balans te creëren.

Kosten:

Prijs € 150,00 p.p incl. Happy Kids Massage kaarten, handleiding en online bonus materialen t.w.v. € 70,

​Mocht je ook belangstelling hebben voor de Happy Kids Massage boeken dan kan ik die erbij leveren.

Het is evt. ook mogelijk dat ik een training op locatie kom geven. Aanmelden en informeren naar de mogelijkheden via contact formulier.

Training data zie agenda.
Docent: Caroline Muller, (kinder-, jeugd-, volwassenen)coach , trainer en fysiotherapeut en gecertificeerd Happy Kids Massage trainer.