POPtalk Basis

2-Daagse workshop POPtalk Basis,

Wil je eens anders kijken naar een coachvraag /thema of gebeurtenis? Gebruik maken van vele materialen die jou en het kind/ouders duidelijkheid en inzicht kunnen geven? Je methodieken op een andere manier  gebruiken? Als leerkracht/IB-er/ coach/ therapeut nieuwe inzichten krijgen?

Dan is deze workshop een mooie aanvulling.

Accreditatie:
  • SKJ 199467: 19.50 punten
  • ABvC: 12 PE punten
  • Lerarenportfolio
  • Registerplein:37,50 PE punten
  • GHO
Na deze workshop kun je de tweedaagse verdiepingsworkshop POPtalk Rouw en verlies volgen.
Accreditatie:
  • SKJ 200990: 21 punten
  • Lerarenportfolio
Kijk bij POPtalk Rouw en Verlies.
 
Doel: 
Praktische handvatten bieden om met kinderen/jongeren in gesprek te gaan. Met POPtalk wordt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen/jongeren en die te bespreken. Door het letterlijk in beeld te brengen m.b.v. poppetjes en ander materiaal, voelen ze zich begrepen. Ze krijgen inzicht in eigen gedrag en zijn beter in staat om hun gedrag aan te passen. Ook krijgen zij overzicht in een situatie die voor hen (te) ingewikkeld is.
Belangrijke onderwerpen als: conflicten, kwaliteiten, gewenst en ongewenst gedrag, gevoelens en gedachten, pesten, grenzen stellen, sociaal netwerk en het stellen en behalen van doelen komt aan bod.
De workshops zijn interactief: cursisten krijgen de gelegenheid om het geleerde met elkaar te oefenen en te bespreken. Gesprekstechnieken , coachingmateriaal, zelfreflectie, bestaande methodes e.d. worden uitgebreid behandeld tijdens de workshops.
De basisgedachte tijdens de workshops is: Spreek met het kind zonder oordeel!
.
Werkwijze:
De workshop is opgedeeld in 2 bijeenkomsten van elk +/- 7 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers, bij kleine groepen zullen de dagen korter duren). Tussen de workshops zit een tijd van ongeveer 4 weken om het geleerde toe te kunnen passen in de praktijk.
 
Kosten:
Deze 2 daagse workshop POPtalk kost 395,00 euro per deelnemer. Dit is inclusief btw, cursusboek, koffie/thee/lunch, locatie.
 
Workshopdata:
zie agenda.
.
Het is ook mogelijk om een miniworkshop/lezing (+/- 1,5 uur) te boeken over de werkwijze van POPtalk.
Dit kan zowel in Deventer als op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.
Kosten zijn 195,00 euro incl btw. Bevindt de locatie zich verder dan 10 km buiten Deventer dan worden er reiskosten à 0.28 cent per km in rekening gebracht en reistijd.
Betreft het een grote groep dan kan ik het op maat aanreiken.