POPtalk Basis

 
2-Daagse workshop POPtalk Basis,
 
  • In 2022 aanmelden als groep/team, data in overleg.

Wil je eens anders kijken naar een coachvraag /thema of gebeurtenis? Gebruik maken van vele materialen die jou en het kind/ouders duidelijkheid en inzicht kunnen geven? Je methodieken op een andere manier  gebruiken? Als b.v. leerkracht/IB-er/ coach/ therapeut/ speltherapeut/ pedagogisch begeleider/ CJG er nieuwe inzichten krijgen?

Dan is deze workshop een mooie aanvulling.

Accreditatie:
  • SKJ 207250: 19,50 punten
  • Registerplein: 37,5 PE punten
  • ABvC: 12 PE punten
  • Lerarenportfolio
Doel: 
Praktische handvatten bieden om met kinderen/jongeren in gesprek te gaan. Met POPtalk wordt het mogelijk om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen/jongeren en die te bespreken. Door het letterlijk in beeld te brengen m.b.v. poppetjes en ander materiaal, voelen ze zich begrepen. Ze krijgen inzicht in eigen gedrag en zijn beter in staat om hun gedrag aan te passen. Ook krijgen zij overzicht in een situatie die voor hen (te) ingewikkeld is.
Belangrijke onderwerpen als: conflicten, kwaliteiten, gewenst en ongewenst gedrag, gevoelens en gedachten, pesten, grenzen stellen, sociaal netwerk en het stellen en behalen van doelen komt aan bod.
De workshops zijn interactief: cursisten krijgen de gelegenheid om het geleerde met elkaar te oefenen en te bespreken. Gesprekstechnieken , coaching materiaal, zelfreflectie, bestaande methodes e.d. worden uitgebreid behandeld tijdens de workshops.
 
Werkwijze:
De workshop is opgedeeld in 2 bijeenkomsten van elk +/- 7 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers, bij kleine groepen zullen de dagen korter duren). Tussen de workshops zit een tijd van ongeveer 4 weken om het geleerde toe te kunnen passen in de praktijk.
 
Kosten:
Deze 2 daagse workshop POPtalk kost 395,00 euro per deelnemer. Per 2022 wordt dat 420,00 per deelnemer. Meld je je aan als team met meer dan 8 personen dan krijg je korting. Dit is inclusief btw, cursusboek, koffie/thee/lunch.
 
Andere POPtalk workshops:
POPtalk rouw en verlies Workshop POPtalk rouw en verlies
POPtalk Xtra is een terugkommoment van één dagdeel, uitsluitend voor POPtalkcoaches die ervaring op hebben gedaan met de methode. Onder leiding van een ervaren POPtalktrainer ga je, als groep, aan de slag met casuïstiek. Je maakt kennis met de nieuwste werkvormen en materialen. En er is volop ruimte om je eigen POPtalkmateriaal te ruilen of te verkopen. Kosten € 85. Dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers. 
– Miniworkshop/lezing (+/- 1,5 uur) te boeken over de werkwijze van POPtalk.
Dit kan zowel in Deventer als op een zelfgekozen locatie plaatsvinden.
Kosten zijn 195,00 euro incl btw. Bevindt de locatie zich verder dan 10 km buiten Deventer dan worden er reiskosten à 0.28 cent per km in rekening gebracht en reistijd.
Betreft het een grote groep dan kan ik het op maat aanreiken.