Caroline

Al meer dan 20 jaar begeleid ik kinderen en volwassenen. Daarnaast geef ik trainingen, workshops en ben post HBO docent.  Door mijn achtergrond als fysiotherapeut te combineren met mijn vele coachopleidingen bekijk ik de coachvraag in zijn totaliteit. Zowel de psychosociale kant als de fysieke kant.

Iedereen heeft op welke manier dan ook te maken met verdrietige of moeilijke periodes in het leven. Soms gaan we het uit de weg, verdrinken erin of gaan we het aan (veerkrachtiger worden).

Niet door allemaal goed bedoelde adviezen zoals: “Het krijgt vanzelf een plek”, “Tijd slijt”, “Het is een fase”. Maar juist door iemand die kan luisteren, met je mee loopt, inzichten en een warme bedding geeft.

Zoals wij ook 14 jaar geleden, toen we in drie jaar tijd, beide ouders en zwager verloren voor onze jonge kinderen en voor ons als ouders nodig hadden.

Daarom vind ik het belangrijk dat er in mijn praktijk tijd en aandacht is voor je vragen en verhalen. Een luisterend oor, vertrouwen en positieve oplossingsgerichte insteek kan bieden met mij als vaste coach. Duidelijke korte lijnen, open communicatie in een warme en rustige omgeving.

Naast mijn eigen coachpraktijk ben ik Coach/Managing partner met collega Gisella Wessels van coachbureau vanaandacht. www.vanaandacht.nl.

Bij ingrijpende levensgebeurtenissen, zoals verlies van gezondheid, werk of dierbaren, vragen zorg, herstel en verwerking veel aandacht. Het kan moeilijk zijn om grip te houden op het dagelijks leven en werken. Aandacht is dan helpend. We hebben trajecten voor particulieren en bedrijven.

Mentor bij het Kindercoachgilde. Men kan bij mij terecht voor mijn vakkennis op persoonlijk, professionele en ondernemingsvlak en draag bij aan het vak kindercoaching vanuit mijn eigen ontwikkeling en expertise. (www.kindercoachgilde.nl).

Daarnaast ben ik ook mentor voor degene die ook gebruik wil maken van mijn expertise en jarenlange ervaring op het gebied van coaching en ondernemerschap.

Ik ben licentiehouder/trainer van:

Door mijn ervaringen op het coachgebied met als specialisatie rouw en verlies te combineren met mijn achtergrond als fysiotherapeut/massagetherapeut en post HBO docent kan ik jong en oud motiveren en inspireren.