Caroline

Al meer dan 20 jaar begeleid ik kinderen en volwassenen. Daarnaast geef ik trainingen, workshops en ben post HBO docent.  Ik bekijk de coachvraag in zijn totaliteit. Zowel de psychosociale kant als de fysieke kant.

Ik heb gemerkt dat het omgaan met verlieservaringen de kern is van mijn praktijk. Iedereen heeft op welke manier dan ook te maken met verdrietige periodes in het leven. Soms gaan we het uit de weg, verdrinken erin of gaan we het aan (veerkrachtiger worden).

Zelf heb ik  tijdens mij eigen verlieservaringen gemerkt hoe fijn het is om steun te krijgen. Niet door allemaal goed bedoelde adviezen zoals: “Het krijgt vanzelf een plek”, “Tijd slijt”. Maar juist door iemand die kon luisteren, met je mee loopt en inzichten gaf.

In mijn praktijk is er tijd en aandacht voor je vragen en verhalen. Een luisterend oor, vertrouwen en positieve oplossingsgerichte insteek met een vaste coach. Duidelijke korte lijnen, open communicatie in een warme en rustige omgeving.

Naast mijn eigen coachpraktijk ben ik Coach/Managing partner met collega Gisella Wessels van coachbureau vanaandacht. www.vanaandacht.nl. Wij kunnen u bijstaan bij het ondersteunen van die medewerker die vooruit wil gaan en wil blijven bijdragen, ondanks tegenslag in zijn of haar privé of professionele leven.

Specialisaties:

Rouw en verlies. De dood vindt men vaak een vaak lastig onderwerp om te bespreken. Toch denk ik dat het bij de opvoeding hoort, omdat het bij het leven hoort. Door gebruik te maken van materialen wordt het makkelijker om erover te praten. Ik werk samen met uitvaartorganisatie.

Coaching rondom kanker. In mijn leven vele dierbaren verloren aan deze ziekte. En weet als geen ander wat dat met jezelf en met je familie doet. En draag graag zorg voor iemand met kanker en de directe omgeving. Aangesloten bij landelijk netwerk Coach Connect.

Scheiding. Ik werk samen met Kinderbehartigers en mediators omdat ik als lid van het systeem waar het kind aan toebehoort, help bij de ondersteuning aan kinderen en ouders/verzorgers in het scheidingsproces.

Mentor bij het Kindercoachgilde. Men kan bij mij terecht voor mijn vakkennis op persoonlijk, professionele en ondernemingsvlak en draag bij aan het vak kindercoaching vanuit mijn eigen ontwikkeling en expertise. (www.kindercoachgilde.nl).

Daarnaast ben ik ook mentor voor degene die ook gebruik wilt maken van mijn expertise en jarenlange ervaring op het gebied van coaching.

12 Jaar geleden samen met een onderwijsadviseur de methodiek Touching Child Care ontwikkeld, waar we door middel van onderlinge kindermassage op school/ pedagogische instellingen proberen het pestgedrag terug te dringen en het sociale klimaat te verbeteren.

Ik ben licentiehouder van:

Door mijn ervaringen op het coachgebied te combineren met mijn achtergrond als fysiotherapeut/massagetherapeut en post HBO docent kan ik jong en oud motiveren en inspireren.

Samenwerkingspartners:

Ellen Aalpoel, Zwangerfitbevallingscoach, trainer en docent                                                                                                                                                                    www.zwangerfitbevallingscoach.nl en www.whacademy.nl

Corina de Boer-Vreeke, eigenaar Touching Child Care , onderlinge kindermassage voor professionals                                                                                          www.touchingchildcare.nl

Gaandeweg uitvaarteducatiecentrum, www.gaandeweguitvaarteducatie.nl

Gisella Wessels, www.vanaandacht.nl

Aangesloten bij:
Adiona -Beroepsvereniging voor kindercoaches.
Kindercoachgilde- Register voor kindercoaches
Coach Connect- Landelijke organisatie van gespecialiseerde professionals die zorg dragen voor iemand met kanker en de directe omgeving.                    Prevent Coach

 

Banners