Werkgever

Bij verlies van gezondheid (gespecialiseerd in coaching rondom kanker of andere levensbedreigende ziekte), werk, relatie of dierbaren, wij noemen dat ingrijpende levensgebeurtenissen, vragen zorg, herstel en verwerking veel aandacht van je medewerker. Maar ook van jou als werkgever, het team en de naasten.

Kennis van rouw in organisaties is hard nodig: Een op de vijf werknemers zegt te weinig steun te krijgen van de werkgever. En een kwart zegt langere tijd niet goed te functioneren.

Bij verlies van partner of kind kan 73% langere tijd niet functioneren, 23% kreeg een burn-out en 14% raakte de baan kwijt. https://nos.nl/artikel/2340041-rouwende-werknemer-komt-vaak-in-de-knel

Ik ondersteun de medewerker en organisatie om grip te krijgen op de veranderde omstandigheden en opnieuw evenwicht te vinden. Zo draagt dit coachtraject bij aan persoonlijk leiderschap, uitvalpreventie, duurzaam herstel en re-integratie.

Samen maken we plan ‘Als prive werk raakt‘.

Tegen marktconforme tarieven, in kortlopende trajecten en zonder wachtlijst. Werkend vanuit eigen praktijk of daar waar nodig, gediplomeerd en meer dan 25 jaar ervaring.

Ook is het mogelijk een incompany training Rouw op de werkvloer aan te vragen. Passend binnen uw bedrijf en te combineren met individuele coachtraject(en).

Bekijk de bedrijfsanimatie hieronder en zie hoe we samen er voor elkaar kunnen zijn.

Voor meer informatie:

Caroline Muller
info@carolinemuller.nl
06 – 24 800 868