POPTALK Rouw & verlies

2 Daagse workshop POPTALK Rouw & verlies.

Deze training wordt in 2022 alleen nog gegeven voor een zelf samengestelde groep van minimaal 6 personen.

Accreditatie:

POPtalk Rouw&verlies is een workshop waarin je leert welke meerwaarde beeldtaal kan hebben tijdens je begeleiding van kinderen of cliënten. Als het onderwerp pijnlijk is en persoonlijk raakt, is ondersteuning in het gesprek gewenst. Als de situatie chaotisch en ingewikkeld is, kan het in beeld brengen ervan, weer rust en overzicht geven. Door een situatie neer te laten zetten met POPtalk wordt het mogelijk om in korte tijd inzicht te krijgen in wat er speelt, hoe de situatie wordt ervaren, wie erbij betrokken zijn en welke wensen er zijn!

Je leert hoe je gesprekken voert en in beeld brengt over dood, echtscheiding, ziekte, verhuizing of de dood van een huisdier. Je maakt kennis met werkvormen, materialen en methodes die, in combinatie met POPtalk, zorgen voor krachtige tools.

Deze methode is heel geschikt om in te zetten in scholen, pedagogische instellingen, praktijken en in de hulpverlening aan kinderen en jongeren. En is direct toepasbaar!

Werkwijze:

De workshop is opgedeeld in 2 bijeenkomsten van elk +/- 7 uur.

Kosten:

Deze 2 daagse workshop kun je volgen na 2 daagse POPtalk basis voor 450 euro. Of zelfstudie aan de hand van een reader voor 485 euro.  Dit is inclusief BTW,  cursusboek(en),  koffie/thee, locatie en lunch.

POPtalk Incompany:

Bij deelname tot negen personen gelden de normale prijzen per persoon. Bij tien of meer deelnemers geldt een aantrekkelijke korting. Voor iedere deelnemer is er een cursusboek en persoonlijk certificaat met eventuele vermelding van accreditatiepunten. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij info@carolinemuller.nl

Andere POPtalk workshops: